Om oss

Med många års erfarenhet, riktigt bra yrkesskicklighet och ordentlig kompetens i ryggen – törs vi med stolthet påstå att vi är en av Västerås absolut främsta firmor när det kommer till stamspolningar och övriga underhållsarbeten av rör och ledningar. Inte så konstigt kanske, när vi har stans bästa och trevligaste team av medarbetare, som alltid tar sig an varje uppdrag med stor noggrannhet och skicklighet – och som alltid levererar professionella resultat.

Vi spolar rent i hela Västerås

Behöver du hjälp med ett akut stopp i toaletten? Eller är det dags att spola igenom stammarna i hyresfastigheten? Oavsett vilken typ av rörarbete det gäller, kan vi stå till tjänst. Vi rensar, inspekterar, fräser och spolar på uppdrag av såväl privatpersoner, som företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vårt företag är beläget i Västerås och till vårt upptagningsområde räknar vi såväl de centrala delarna av stan, som kvarteren strax utanför och mer eller mindre närliggande områden inom Västerås kommun. Till oss kan du med andra ord vända dig oavsett var i Västerås du bor – vi spolar och håller rören rena i alla delar av stan.

Några av våra projekt

Hör av dig akut eller boka in ett besök

Stopp i avlopp, dålig lukt eller andra besvär relaterade till rör och ledningar kan inträffa med både bra och dålig tajming. Just därför kan du kontakta oss för både akuta och förbokade besök. Vi erbjuder hjälp med alltifrån planerade underhålls- och stamspolningar, till akuta felsökningar, kamerainspektioner samt ordentliga rensningar och upptag av stopp.

Varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag!